Samen verspreiden we het licht van hoop, liefde en geloof

Ons leven bestaat niet uit wat we hebben, maar uit wat we doorgeven.

Laden Evenementen

Na het succesvolle vlieger festijn in De Ontmoeting in Zaandijk, organiseert de Grote Kerk van Oostzaan een nieuwe vlieger evenement. Iedereen die het vorige evenement gemist heeft, heeft zo opnieuw de kans om een eigen vlieger te bouwen.

Hoe mooi is het om je eigen vlieger hoog in de lucht te zien zweven. Zweven op de wind. Hoe mooi is het om die droom werkelijkheid te zien worden. Het is nu jouw kans!

Op 9 juni gaat ieder zijn eigen vlieger maken tijdens de crea-viering in het Bartel Jacobsz Centrum bij de Grote Kerk van Oostzaan. Het heeft alles met het Pinksterfeest te maken. Pinksteren laat de wind waaien. Pinksteren zet je in beweging. Pinksteren laat je dromen van een mooie toekomst. Van Pinksteren word je enthousiast.

Daarom organiseren we op zondag 9 juni weer een creatief evenement waar kinderen van alle leeftijden met hun ouders samenkomen om hun eigen vliegers te maken. En wanneer het weer een beetje meezit, kunnen we daarna in het Twiske de vliegers de luchtdoop geven.

🌈 Wat staat je te wachten

🎈 Ontwerp en versier samen (kinderen met hun ouders) je eigen unieke vlieger
🎈 We laten de vliegers dezelfde middag op in het Twiske
🎈 De vlieger mag je uiteraard mee nemen naar huis

We zorgen ervoor dat alle materialen aanwezig zijn. En je krijgt een duidelijke instructie hoe je een mooie en goede vlieger kan maken. Of je nu een beginner bent of je al vaker een vlieger hebt gebouwd, dit evenement is de perfecte plek om je creativiteit te uiten, nieuwe vrienden te maken en een onvergetelijke tijd vol plezier te beleven. Dus neem zoveel mogelijk vriendjes en familie mee en vlieg met ons mee naar dit nieuwe avontuur!

🌈 Kosten

Vrijwillige bijdrage (richtbedrag €5,-)

🌈 Aanmelden

We vragen je aan te melden zodat we er voor kunnen zorgen dat er voldoende materiaal is:

predikant@pknoostzaan.nl

whatsapp: 06-23307123 (Sjaak Visser)

Deel dit evenement

Ga naar de bovenkant