Kerst musical | Herders sta op

De Kerst musical “Herders sta op” was het allereerste event georganiseerd door geefjelichtdoor.nl. De kinderen van PKN Westzaan, De Ontmoeting Koog-Zaandijk en De Wijngaard Wormer mochten zich opgeven via onze nieuwe website. Tijdens de eerste repetitie werd het verhaal van deze grappige musical doorgenomen en de rollen verdeeld.

kinder musical zaanstad

In deze humoristische musical werd het publiek meegenomen in het eeuwenoude verhaal van het kindje in de kribbe. De musical bestond uit aansprekende personages, originele scènes, sprankelende liedjes en bovenal een mooie kerstboodschap.

Elke repetitie werd begonnen met een gezamenlijke lunch. Een mooie manier om elkaar beter te leren en de verbinding te zoeken. Na het eten werden de kostuums aangetrokken en werd er geoefend onder de bezielende leiding van Merel, Marjolein en Heleen.

kinder musical zaanstad
Musical Zaandam herders sta op

De dag van de uitvoering was natuurlijk erg spannend. Vrienden en familie waren uitgenodigd om de uitvoering live bij te wonen in De Wijngaard in Wormer. De hele kerk zat vol. Alle kinderen schitterden in hun rol – van de schapen tot Jozef en Maria. Het hoogtepunt van het vele oefenen en het startpunt van een intensieve samenwerken voor jeugd projecten.

Deel met je vrienden