Onze missise

Onze missie is simpel maar krachtig: het versnellen van de samenwerking tussen kerken en het daarmee bouwen aan een sterke hechte gemeenschap van gelovigen in de Zaanstreek. Of je nu een kleine kerk, een grote kerk, of ergens daartussenin bent, op geefjelichtdoor.nl vind je een warme gemeenschap van medegelovigen die net zo gepassioneerd zijn als jij om het licht van het geloof te verspreiden.

Waar streven wij naar

Het platform geefjelichtdoor.nl is de plek waar jouw kerk en geloof kunnen bloeien. Samen kunnen we het licht doorgeven en een verschil maken in de Zaanstreek. Geloof jij in samenwerken en elkaar versterken – neem dan contact op. Samen verspreiden we het licht van hoop, liefde en geloof.

Wie zijn wij

Geefjelichtdoor.nl is een initiatief van Marjolein, Merel en Heleen. Merel en Heleen zijn nichten van elkaar en groeiden samen op. Merel en Marjolein waren op de basisschool vriendinnen en Heleen en Marjolein werden dat op de middelbare school.

Al meer dan 30 jaar delen deze vrouwen vriendschap, lief en leed. Zij vinden elkaar ook in hun geloofsbeleving en geloofsopvoeding van hun kinderen. Heleen is lid van PKN De Ontmoeting Zaandijk, Merel van PKN Westzaan, Marjolein is voormalig lid van De Ontmoeting Zaandijk en huidig lid van NGK De Wijngaard Wormer.

Los van deze gemeenten hebben zij een gezamenlijk verlangen om energie te brengen in het jeugdwerk van Zaanstad door samenwerking en samenbindende activiteiten te ondernemen.

Geloof

Hoop

Liefde